Date generale

Asociația "Sfântul Ștefan" este activă în domeniul protecției persoanelor cu dizabilități, prin campanii și proiecte de incluziune pe piața muncii.

Asociatia Filiala ” Sfantul Stefan „ face parte din Liga Nationala a Organizatiilor cu Personal Handicapat din Cooperatia Mestesugareasca (L.N.O.P.H.C.M.).
Asociatia s-a infiintat pe data de 6/martie/2008 si are ca scop: integrarea persoanelor cu dizabilitati indiferent de CONVINGERI POLITICE SAU RELIGIOASE, NATIONALITATE, SEX sau VARSTA.

Ca filiala a L.N.O.P.H.C.M. este o organizatie de persoane fizice si juridice neguvernamentala ( O N G ), cu caracter lucrativ, autonom si apolitic si are personalitate juridica.

In unitatea protejata autorizata Sectia „EURO PARTENER” din cadrul FILIALEI „SF.STEFAN ” lucreaza exclusiv persoane cu handicap locomotor, cu handicap grav, cu contracte de munca si colaboratori cu handicap accentuat.

Tot profitul nostru este utilizat exclusiv conform statutului nostru, in programele pentru membrii nostri. Nu suntem un srl, nu suntem creati pentru a capitaliza profitul, ci lucram EXCLUSIV in beneficiul persoanelor cu handicap, nu in folosul unor profitori fara scrupule, asa cum se intampla in mai bine de jumatate din unitatile protejate din tara.

Date de contact:

filiala.sf.stefan@gmail.com